Bemvindo Mou!

31 05 2010

Després d’haver esgotat totes les existències d’Almax de la farmaciola, he trobat la part positiva de l’arribada d’aquest personatge a la meseta central. Si aquesta temporada passada em estat capaços de fer front a la caverna mediàtica, al Comité de Competició i a tantes altres barbaritats, la propera temporada els nostres ETERNS hauran de tornar a demostrar que segueixen sent els millors davant d’uns dels entrenadors més forts psicològicament i amb més caràcter del futbol actual. I no per això, un dels millors entrenadors de futbol, de futbol del bo. Ja que una de les seves virtuts és començar a jugar els partits abans de que l’àrbitre xiuli l’inici d’aquest, desestabilitzar l’equip contrari amb declaracions que fan bullir la sang del més tranquil (jo mateix) i d’altres tàctiques que poc tenen a veure amb el futbol espectacle que practica l’actual Barça. Aquests dies no deixo d’escoltar i llegir que en Mourinho no és l’anti-Barça ni un entrenador defensiu, però segueixo pensant que és l’antítesi del Barça d’en Pep. Tot i que no puc negar que desitjo que les coses no li vagin ni la meitat de bé que s’espera en Mourinho i poguem tornar a riure una temporada més, sembla ser que la propera temporada ens haurem de deixar quelcom més que la pell per continuar sent eterns.

Hom confia amb aquest Barça d’en Pep, i estem convençuts que la temporada vinent seguirem gaudint.

CAYE, ets tremendu!


Accions

Informació

5 responses

1 06 2010
Àlex

És l’últim cartutxo que li queda al ser suprem Florentino, si aquest també li falla haurà de desaparèixer amb la cua entre les cames…

Vaig sentir un comentarista esportiu que comparava la “por” que tenim en aquest moment amb la que sentíem l’any passat quan van fitxar CR9: l’any passat ens feia patir que el Madrid hagués incorporat el segon millor jugador del món (el 1r tothom sap que és en Messi) i aquest any veiem com compren el segon millor entrenador del món (el 1r és en Pep).

O sigui, cap problema!

2 06 2010
catalonautes

Cert! Han fitxat al 2n millor(?) entrenador del moment i al TRADUCTOR més car del món!!!
Ens espera una gran temporada, i esperem que ni les eleccions ni els re-fotuts representants de jugadors espatllin aquest equip ETERN.

2 06 2010
Caye

Ei, gràcies pel comentari, t’enllaço en el meu blog.

salut i Barça!!!!!

2 06 2010
catalonautes

Caye, gràcies a tu pels teus Bar Salona!!!

10 01 2011
Por mi hijo, juuuro! « Catalonautes

[…] uns mesos donava la benvinguda a Mourinho, i tot i que em rebenta gairebé tot el que fa i diu aquest personatge, la seva actitud encara fa […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: